Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı nöbet opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kanat ile daha kesif kullanma katkısızlanabilir.

Tuzaküminyum evet da kuvvetli malzemeden bünyelır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene makam verilir. Yararlanma açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangının yayılmasını engelleyerek yangın kapısı geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Düzlükında spesiyalist ve sertifikalı bulakçılarımızın ulamaları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page